Captura.PNG
baixa.jpg
IMPORTANT: Totes les donacions, s’han de fer a través de la  pàgina web de l'Oncotrail per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses. Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
ORIGEN GIRONA participa a l'Oncotrail, si ens vols ajudar a reunir els 1.000 €, l'aportació solidària necessària per poder participar a la cursa, pots FES EL TEU DONATIU aquí, clicant la imatge:

ORIGEN GIRONA

Dorsal nº 179

Participants:
Joan Soy Fusté

Cristina Martín Medina
Agustí Martínez Miranda
Laura Béjar  Lorente
Meri Artacho Mates
Daniel Gelada Muñoz
M.Àngels Pagès

M. Àngels Consuegra
Isabel Calle Velasco

Charo Beza Quintero

Xavier Güell Vila

Anna Salleras

QUÈ ÉS L'ONCOTRAIL ?

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.

La cursa
La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Suma't al repte
Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat.També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.
Associacio excursionista cultural Origen Girona