Associació Excursionista i cultural Origen Girona

L’Associació excursionista i cultural Origen Girona, som una entitat excursionista sense ànim de lucre de Girona que volem  conèixer, respectar i gaudir  el nostre entorn natural, mitjançant la pràctica activa de diferents modalitats culturals, lúdiques i esportives.

El punt comú és Girona però estem oberts a tothom que vulgui participar en les activitats o que vulgui ajudar a organitzar-les, sigui de la ciutat o no. Qualsevol persona hi és benvinguda.

Només es poden inscriure a les activitats socis d'Origen Girona. Els grups són limitats i cal estar assegurat. Podeu tramitar la vostra llicència a la pestanya de la FEEC, si només us voleu fer socis ho podeu fer clicant la pestanya de "Fer-se soci".

Inscrita amb el número 59826 al registre d’Associacions de la Generalitat i al registre d’entitats de l’Ajuntament de Girona.

Associació excursionista i cultural ORIGEN GIRONA

Inscrita amb el número 59826 al registre d’Associacions de la Generalitat i al registre d’entitats de l’Ajuntament de Girona.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposem que està d’acord amb això, però podeu desactivar-ho si voleu. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now