top of page

TARGETES FEDERATIVES DE LA FEEC

 

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat, estigui en possessió d’una assegurança d’accidents.  Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats.i altres avantatges com descomptes a refugis, estacions d’esquí i a botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, etc.

IMPORTANT:

  • No s’admetran inscripcions a les activitats organitzades per Origen Girona a persones que no estiguin assegurades. 

  • Només les persones associades a una entitat adherida a la FEEC tenen dret a la llicència federativa i a l’assegurança que hi va associada.

  • La quota de soci/a d'Origen Girona és de 20 euros, que s'abonaran en el moment de sol·licitar la targeta federativa.

  • Per saber si la nova llicència és activa si encara no us ha arribat per correu, instal·leu-vos al mòbil l'app de la FEEC. Aquesta app és un comprovant vàlid de la llicència.

Més informació clica a la imatge del carnet de la FEEC i el logo de Helvetia
feec.JPG
Captura.JPG
Llicències 2023 
Per altres modalitats  envieu un correu a: gironaorigen@gmail.com
arrow&v

Missatge enviat. Quan hagiu fet el pagament tramitarem la vostra llicència.Us podeu descarregar la targeta virtual a l'APP de la FEEC

Captura.JPG
Associacio excursionista cultural Origen Girona
bottom of page